Korsett- sexigt eller antikt?

Precis som med många andra utmanande plagg, skor eller dylikt så är korsetter så otroligt omtalat och diskuterat i alla samhällsklasser och grupper, är det något som kvinnan blir itvingad av sina män för att passa in i den stöpta form som samhället har skapat för kvinnan och dessutom förtrycker våra naturliga kroppar? Eller är det kanske något som kvinnan tar på sig för att boosta sitt självförtroende och skapa ett liv och en kropp som man alltid drömt om? Kanske är en korsett något som kvinnan tror mannen vill se henne i, men som han egentligen hatar? Frågorna är så många, och lika många är svaren kan vi med säkerhet konstatera, det man helt enkelt måste göra är att se till sig själv och ställa sig frågan, vill jag bära korsett? För det finns ingen annan än du som kan avgöra detta.

Eller så gör man helt enkelt såhär, man bär en sexig korsett för sin partner om det är något som hetsar upp båda i sovrummet, absolut inget fel med det utan tvärtom väldigt vanligt då korsetten ofta ingår i många underklädesset och skapar därför en sexuell spänning som är otroligt efterlängtad i sovrummet. Många gånger så finns det också korsetter insydda eller dit sydda väldigt synligt på klänningar för att skapa en vacker siluett eller som en detalj på en sexig klänning.

För användes korsetter som standard av nästan alla kvinnor

För att vara ärlig så är det nästan enbart vid dessa tillfällen som man i så fall skulle bära korsetter i dagens samhälle då man har en mycket mer liberal syn på kvinnan och hennes klädsel idag än vad man hade för hundra år sedan då korsetten nästan var standard på alla. Så ta inte så allvarligt på hur, var och när man använder denna utmanande överdel, lek med det och gör bara det som kommer att få dig att känna dig bekväm och väl till mods.